Mia Mourier

Yogalærere & Yogaterapeut

Jeg er oprindelig uddannet yogalærer (1200+ tim) fra tre forskellige yogaformer i Danmark og Sverige.

Jeg er uddannet i Yoga Therapy i England (2 år) accredited by the British Council of Yoga Therapy (BCYT). Jeg videreuddanner mig lige nu i Yoga Therapy for Women & Mental Health, i USA. (IAYT cert.)

Men fremfor alt har jeg mere end 10 års erfaring i at undervise yoga i hold, workshops, retreats and individuelle yogaterapi forløb. Den erfaring har lært mig hvordan man kan "tale" til og med kroppen og kunsten i at formidle yoga, både yogafilosofi og teori.

Jeg underviser med stor respekt for deltagernes kroppe (hvad kroppen kan og ikke kan) samt ud fra sin egen oplevelse af hvad yogaen kan gøre for kroppen.

Den dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års løbe- og svømme træning samt mange timers yoga udøvelse.

"Gennem min undervisning ønsker jeg at videregive den glæde og tilfredshed, jeg selv mærker, når jeg dyrker yoga. Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yogadeltager - hvad enten deltageren er barn, teenagere eller voksen og uanset om de kommer for at opbygge styrke & smidighed eller kommer for at finde et åndehul i en travl hverdag. I undervisningen fokuserer jeg på at skabe et rum af ro og tillid, så vi kan opleve tilfredshed og glæde sammen - med hinanden og med yogaen."